Kiitos Petäjäveden yrittäjille lahjoituksesta! Yhdistys päätti lahjoittaa 2000€ Keski-Suomen maailmanperintökeskushankkeen hyväksi. Petäjäveden Yrittäjät on yksi Keski-Suomen Yrittäjien 26 paikallisyhdistyksestä. Yhdistyksen tärkein tehtävä on vaikuttaa asioihin paikallisesti, jotta yrittäjyyden alueelliset edellytykset säilyvät ja paranevat.

Petäjäveden vanhan kirkon ja Struven kolmiomittausketjun (Maanmittauslaitos) maailmanperintökeskushankkeen avulla kasvatetaan alueen vetovoimaa ja tuetaan Keski-Suomen matkailua. UNESCO-kohteet vetävät vuosittain puoleensa kymmeniä tuhansia matkailijoita yli 50 eri kansallisuudesta, joten Keski-Suomen maailmanperintökeskuksen merkitys alueen kansainvälisen tunnettuuden ja matkailun edistämisen kannalta on merkittävä. Maailmanperintökohteet saavat kansainvälistä tunnustusta ja mainetta ympäri maailman, mikä lisää mahdollisuuksia markkinoida koko aluetta ja sen mahdollisuuksia.

Petäjäveden yrittäjien ansioista keskuksen rahoitustavoite on taas lähempänä. Lahjoituksia on kerätty tähän mennessä kaikkiaan n. 44 000 euroa. Suurimmat lahjoittajat, Petäjäveden yrittäjien lisäksi, ovat Petäjäveden Osuuspankki, Keskimaa, Keski-Suomen Maataloussäätiö, Maatilamatkailu Kumpunen, Kyläseppä ja Petäjäveden vanhan kirkon säätiön puheenjohtaja yksityishenkilönä. Keskuksen rakentaminen aloitetaan rahoituksen varmistuttua. Kiitos kaikille lahjoittaneille!

Lähde mukaan tukemaan alueen perinne- ja matkailutyötä lahjoittamalla.

Kuva: Mikki Ristola AOR Arkkitehdit.